ერკარბონ FA
მცენარეული წარმოშობის გააქტიურებული ნახშირბადის ფხვნილი ფერისა და პოლიფენოლის შესამცირებლად
გამოყენება: ღვინო, ხილის წვენი და სხვა სასმელები
მიზანი: სასმელების გაუმჯობესება
Სპეციალური თვისებები: ღვინის, ხილის წვენის და სხვა სასმელების შენახვისას ეფექტურად იწოვს დაჟანგულ პოლიფენოლებს ოპტიმიზირებული სტაბილურობისთვის. ნაკლებ გავლენას ახდენს გემოსა და სუნზე
დოზირება: 20 – 200 გ/100ლ
შეფუთვა: 15 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება